Cautare

10527 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (3.55 secunde)
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". Initiativa face parte din proiectul "Atelierul de mestesuguri" care urmareste sa sprijine dezvoltarea mestesugurilor traditionale in mediul rural.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii. Construirea spitalului regional de Urgenta Cluj este un proiect indelung discutat si, din pacate, mereu amanat.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In tara noastra, anual, sunt estimate aproximativ 80.000 de cazuri de cancer nou diagnosticate si 50.000 de decese prin cancer, in registrele de cancer fiind inregistrat doar 1 caz nou din 6, avertizeaza doctorul Florian Nicula, coordonatorului Centrului de prevenire si control al cancerului de la Institutul Oncologic Prof.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. Deoarece este unul din cei 10-11 nefrologi pediatri din Romania.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori. In schimb, conditiile oferite comerciantilor au adus o bila neagra Galatiului.
Guvernul Ponta vrea TVA redus la alimentele de baza Social democratul Ilie Sarbu a declarat Vineri ca este de acord cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza. "Eu am avut un proiect cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza. A si trecut prin Senat, dar s-a blocat in Camera.
Campioana si vicecampioana la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea si "U" Jolidon Cluj, s-au clasat duminica pe primele doua locuri la turneul international de pregatire din Turcia.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Cu toate ca ar fi trebuit sa primeasca bani vechi pana la sfarsitul acestei luni, nu toti comerciantii respecta aceasta regula. Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
Nici o societate din Oltenia nu a primit un premiu la "Topul Firmelor din România 2007".
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
FARCAS) Investigatorul relatiei dintre OZN-uri si armele nucleare - Robert Hastings - a distribuit in 2016, in reteaua I-Team din Las Vegas, un nou documentar in care aduce dovezi in sustinerea ideii ca OZN-urile monitorizeaza armele nucleare.
Puteti citi in continuare acest text, in care autorul vorbeste despre un proiect minunat al unui serial in spatiul virtual, dedicat orasului sau de suflet, asezare in care si-a petrecut 55 de ani din viata si de care sunt legate importante realizari din prodigioasa sa cariera de profesor, istoric si om politic.
google-analytics.com